Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сив мат вероятно се води.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

• Днес около 9.30-10 преди обед засякох на софийското околовръстно синя легенда с № ..5050.. Хубава кола
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
        Снощи - 30.06 към 10 вечерта 2 147-ци а между тях ... Добло се гонеха явно, по оковръстното на София някъде между Ч. Връх и България. А после, докато бях спрял на Еко-то, бяла 145 с червен трибуквен надпис на латиница, доста шумно мина.
        Аз бях последен но се включих накрая и догонвах.Тъкмо ги догоних и то зе че свърши.
        Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• днес в Люлин по обиколната зад мене стара зелена алфа не можах да я определя каква е неква антика е.

Comment

• Днес карах зад една 147 по канала и после се загубихме по Черковна...
            Туй "чудо" не само мяташе черен дим изотзаде, ами имах чувството че ще ме цапне някой клапан от ауспуха

Sent from my XT1032 using Tapatalk
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Днес карах след едно GTV Spider (сиво) с надпис Лисан сервиз. Покарах ме по Симеоновско до Околовръсното.
              Избери Твоят ... SOUND
              https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• А аз днес срещнах на баш магистралата от Д. Диканя към Дупница Капа с Екстреем-ски ленти на номерата в интересен син цвят и още по-интересен "бидон" на покрива. Някакъв пластмасов съд със странна форма и капак като бидон
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Днес към 8:30-9 вечерта точно пред гара Владая ме изпревари бърз кросвагон 0693 и после сви по стария път за Драгичево.

Comment

• Днес по обяд пловдивска 166ца фл ускоряваше по Тодор Александров (от Христо Ботев). Много злобно звучи 5 цилиндров дизел когато е на зор
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Вчера, тъмно зелена 156-ца с антикрило ми даде добър отпор. На светофара преди моста на влюбените. Предполагам беше двойка т.с? Номерът беше 7788 или нещо подобно.
                      '05 166 V6
                      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                        Днес карах зад една 147 по канала и после се загубихме по Черковна...
                        Туй "чудо" не само мяташе черен дим изотзаде, ами имах чувството че ще ме цапне някой клапан от ауспуха

Sent from my XT1032 using Tapatalk
                        Ако освен димните ефекти е имало и звукови от музиката съм бил аз

Comment

• по некви счупени села около Козлудуй видях черна GT М 5111 после се засякохме на едно кръстовище и я кара една готина наша колежка с черна права коса и слънчеви очила класическа кокона.

Comment

• Кой е този колега с червена софийска Брера Кабрио дето няма няма и минава през Перник сити да се покаже веднага !
                            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• В момента на центара на ПК в забранената зона се паркира колега с номер СА 0859 **
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                                Днес около 9.30-10 преди обед засякох на софийското околовръстно синя легенда с № ..5050.. Хубава кола
                                Eхххххх от подписа ми е..... В ръцете на господин Flame e вече
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X